Maak het jezelf gemakkelijk met rapportage in bijlage IV.

Met onze Annex IV rapportageoplossing zorg je op een gemakkelijke manier voor compliance. Verwerk je rapportagetaken voor maximaal 30 verschillende landen via één enkele datafeed.

AIF-rapporten automatiseren

Het is tijd om de rapportage en productie van je AIF-rapporten te automatiseren.

Annex IV automatiseert de rapportage en productie van de AIF-rapporten in alle EU-lidstaten en markten waar de AIFMD-wetgeving geldt.

Geniet van de uiterst kostenefficiënte end-to-end-workflow voor het beheren van al je AIFMD-rapportage. Van de gegevens die je automatisch importeert tot en met de berekeningen, datamonitoring, validatiecontroles en natuurlijk de productie en archivering van je rapportages.

Wat Annex IV automatisch voor je doet, is manueel vrijwel onmogelijk.

Validatiecontrole van rapporten op naleving van ESMA-regels? Geautomatiseerd! Validatiecontrole van de rapporten op naleving van de specifieke NCA-vereisten? Geautomatiseerd! Plus: Annex IV bewaakt en past zich continu aan alle wijzigingen in de regelgeving aan (op EU- en NCA-niveau).

Bewaak elke stap.

Het vastleggen, onboarden en verwerken van je gegevens gaat snel, veilig en gemakkelijk. En je kunt de voltooiing van elke stap in de productie van je Annex IV-rapporten volgen.

Onboarden

Nooit eerder was het zo eenvoudig om een dergelijke complexe rapportageverplichting af te dekken.

Ben je klaar om over te stappen? Natuurlijk ben je dat.

Ga je gang,
neem de volledige controle.

logo_footer