Snel en efficiënt 100% compliant.

Snel en volledig Wwft compliant

Schrijf je nu in voor een Free Trial.

Ervaar Grub zelf.

Review alerts beheren

Met Grub wordt compliance makkelijk. Dat betekent zonder zorgen bedrijven importeren en in één overzicht review alerts, Grub alerts, en risiconiveaus beheren.

Direct een UBO-structuur

Voldoe met Grub direct 100% aan alle Wwft-regelgevingen. Zo heb je alle risico’s op één plek. Van Google zoekresultaten en PEP meldingen, tot overzichtelijke UBO-structuren en meer.

Efficiënt

Cliëntacceptatie binnen 180 seconden. Download KVK-uittreksels in een handomdraai en heb in een oogopslag overzicht op de audit trail. Een effectief en efficiënt KYC en Wwft-proof proces.

KYC proces en dataverzameling

Wij zijn de expert.

Door onze jarenlange ervaring ontvang je van ons de juiste kennis, functionaliteiten en een op jou afgestemd risicobeleid. 

300+ kantoren
vertrouwen op Grub

Met Grub wordt de regellast maximaal gereduceerd. De applicatie is zo ingericht dat iedereen eenvoudig en snel Wwft-compliant kan handelen. Software as a relief.

Het werken in Grub gaat samen met de juiste begeleiding. Onze Wwft-experts zorgen ervoor dat jouw kantoor klaar is voor een audit, zoals wij dat ook al gedaan hebben met meer dan 300 andere tevreden kantoren. 

Wwft software en oplossing Grub

Vraag nu een Free Trial aan.

logo_footer