Stagiair New Business Development

Intro

ComplianceWise is ambitieus en een sterk groeiende compliance softwareleverancier in Amsterdam. Met onze Saas-producten veroveren we de Europese markt.

Voor de productlijn Grub, een applicatie voor Accountants- & Administratiekantoren, zijn we op zoek naar een stagiair New Business Development. Een gedreven persoon die met ons een eerste stap gaat zetten in zijn/haar succesvolle carrière.

Wat je gaat doen?

Over ComplianceWise

ComplianceWise gelooft dat een integere bedrijfsvoering de basis vormt voor een succesvolle bedrijfsvoering. Om deze reden ondersteunen wij al jaren de meeste mooie en uiteenlopende bedrijven met hun compliance processen. Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van een compliance software met bijpassende service.

Jouw werkomgeving

Als nieuwe collega zal jij dagelijks meedraaien binnen het commerciële team van Grub. Een team welke bestaat uit marketing-, sales- & klantspecialisten. Een team welke op dagelijkse basis zorgt voor nieuwe klanten.

Aan dit succes ga jij bijdragen. Je dit door in eerste instantie die verschillende (online) meetings bij te wonen. Met als doel dat je uiteindelijk zelf met verbeterplannen kan komen. Plannen die niet alleen bijdragen aan de bedrijfsresultaten maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het team

Je zal werkzaamheden zijn binnen een jong & gedreven team. Een team welke dagelijks met elkaar in contact is zodat gericht naar doelen wordt gewerkt.

Deze manier van werken zorgt voor een informele werksfeer. Een werksfeer waarbij iedereen gelijk is, feedback eenvoudig wordt gedeeld, en waarbij met zijn allen successen worden gevierd. Ook jouw aandeel wordt hierbij belangrijk. In de door ons georganiseerde borrels proosten we ook graag op jouw successen.

Jouw profiel

Wat biedt ComplianceWise?

KYC proces en dataverzameling

Ons kantoor

ComplianceWise is gevestigd op de Anthony Fokkerweg nummer 3. Het kantoor is goed bereikbaar en ligt op enkele minuten afstand van Metrostation Henk Sneevlietweg.

Geïnteresseerd?

Laat dan een bericht achter.

logo_footer