Nog voor de zomer compliant? Wel zo fijn.

De applicatie waarmee je Wwft-compliant bent

 • Risicobeleid mét procedures

  Met Grub hoef je niet meer zelf een risicobeleid met werkprocedures op te stellen. Grub is de enige Wwft software waar een risicobeleid zich doorvertaald naar procedures. Hiermee weet je zeker dat je de juiste Wwft-risico's controleert.

 • Cliëntacceptatie in 180 seconden

  De cliëntacceptatie in Grub duurt 180 seconden. Het is de enige applicatie waarmee je direct en automatisch de UBO-structuur in beeld hebt en direct controleert op PEP en sanctie hits. Hierbij werk je met door de toezichthouder goedkeurde data.

 • Automatische risicoprofielen per cliënt

  Je voert cliëntonderzoek uit en er wordt automatisch een risicoprofiel opgesteld. Dankzij onze slimme Wwft software (Grub is de enige applicatie die dit heeft) krijg je altijd een nauwgezette suggestie van het risico.

 • Continue monitoring

  Ook uniek: Grub maakt continue monitoring op Wwft-risico’s mogelijk. Automatisch ontvang je meldingen van wijzigingen in het KvK-register. Je bent dus altijd ‘bij’, staat niet voor verrassingen als het BFT langskomt.

 • Transactiemonitoring

  Met het Transactiemonitoring stappenplan herken je ongebruikelijke transacties en rapporteer je deze op de juiste wijze bij de toezichthouder.

 • Permanente educatie

  Na implementatie van Grub laten we je niet in de steek met alleen een toolbox. Met de Grub Academy staan we je niet alleen bij met trainingsmaterialen, webinars, kennisartikelen, maar ook met 1-op-1 begeleiding. Service is een belangrijke pijler van Grub.

Wwft software en oplossing Grub

Wij zijn de expert.

Door onze jarenlange ervaring ontvang je van ons de juiste kennis, functionaliteiten en een op jou afgestemd risicobeleid. 

Witwassen en de Wwft

Ontdek Grub gratis zelf.

De actie loopt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Snel en volledig Wwft compliant
logo_footer