Ons verhaal.

Ons verhaal

Het grotere goed dienen.

ComplianceWise is, zoals de naam al doet vernoemen,  helpen wij bedrijven aan de complianceregels te voldoen. Eenvoudig en aantoonbaar. Maar wie, hoe en waarom startte ComplianceWise?

Christiaan Dappers, oprichter en CEO van ComplianceWise, werkte bij een trustkantoor.  Vanuit de overheid en de toezichthouder kwamen er steeds meer wetten en verplichtingen op het gebied van compliance. Zo veel en zo ingewikkeld dat het buitengewoon moeilijk was om eraan te voldoen.

Christiaan zag door zijn reizen dat er over de hele wereld een flinke uitdaging lag op gebied van compliance. Hij zag wat corruptie, witwassen van geld en fraude deden met sommige landen die hij bezocht. Het is zo diep verweven met regeringen en bedrijven dat burgers er moedeloos van worden. Niet-compliant zijn, leidt niet alleen tot faillissementen (in sommige gevallen zelfs van een heel land), maar ook tot een totaal gebrek aan vertrouwen van de burgers in de overheid, in de financiële instellingen en in het ethisch functioneren van de samenleving als geheel. 

ComplianceWise om financiële instellingen te helpen

De som van deze ervaringen deed Christiaan besluiten om ComplianceWise op te richten: een bedrijf dat bijdraagt aan een ethische samenleving en aan het ethisch functioneren van bedrijven . Hoe? Door ‘compliant zijn en compliant worden’ voor bedrijven haalbaar te maken, door het naleven van de complianceregels gemakkelijker te maken en hiermee  bedrijven een ‘license to operate’ te verlenen.

We hebben sterke partnerschappen en worden door experts erkend als ‘Best in Class’. Elke dag werken we er hard aan om onze compliance oplossingen nog beter te maken. Voor bedrijven, en voor het grotere goed.

Software as a Relief.

Met onze software willen we onze klanten en hun organisatie het vertrouwen meegeven dat ze voldoen aan alle AML-wetgeving. Zo effectief en (kosten) efficiënt mogelijk. ComplianceWise biedt SaaS-oplossingen. Oftewel; Software as a Service. Voor de meeste van onze klanten is het zelfs nog meer: zij ervaren het werken met onze oplossingen als een verademing.

En dat is precies ons doel: het comfortabele gevoel geven van volledige controle, het prettige gevoel van gemak en het geruststellende gevoel dat je elke toezichthouder met vertrouwen tegemoet kan treden.

Daarom ontwikkelen we Software as a Relief.

Ook dat comfortabele gevoel van compliant zijn ervaren?

Leer onze oplossingen beter kennen. Boek een demo in, start je free trial of volg onze webinars.

logo_footer