Live & On-demand Webinars

Over onze webinars

Accountancy partnerwebinars

Hoe past het beleid van mijn brancheorganisatie in Grub? Elke maand bundelen we onze krachten met kennispartners. 

Dit kunnen brancheorganisaties zijn voor accountants, zoals de Novak of SRA. Maar ook kwartiermakers zelf. De gastsprekers spreken uit eigen ervaring en weten vaak aan te spreken op de belevingswereld van accountants, belastingadviseurs en administratieprofessionals.

Je krijgt in deze webinars antwoord op de vraag hoe je efficiënt compliant bent. Tips en informatie van accountants, voor accountants.

Wwft kenniswebinars

Meer weten over de Wwft-regelgeving, het KYC-proces en hoe je als accountant je complianceproces efficiënt kunt digitaliseren? 

De hoeveelheid Wwft-regelgeving wordt alleen maar uitgebreid. Met als gevolg dat het lastig is om alle veranderingen bij te houden. Onze eigen compliance-experts geven daarom inzicht en uitleg over de Wwft. In deze webinars krijg je antwoord op de vragen:

  • Op welke Wwft-risico’s moet je controleren?
  • Hoe leg je al deze informatie vast?
  • Wat moet je doen bij een controle van de toezichthouder?

Grub productwebinars​

Hoe richt je Grub optimaal in voor jouw kantoor? Hoe stel je een (eigen) risicobeleid samen? Wat is het voordeel van Grub Premium? Hoe werken nieuwe functionaliteiten?

Onze eigen onboardingspecialisten en geven antwoord, inzicht en uitleg over diverse functionaliteiten van Grub. Deze webinars zijn zowel geschikt voor bestaande klanten als geïnteresseerden die al wel eens een free trial of demo hebben aangevraagd.

Met diverse gastsprekers, waaronder: Ver.iD (over ID wallets),
WebIQ (over AI negatieve media search) en bekende (boekhoud)softwareleveranciers.

logo_footer