Partners van Grub

We werken graag samen met specialisten op gebied van compliance en data.
Zo organiseren we webinars en creëren we samen content.

We werken samen met:

Novak is de Nederlandse branchevereniging van accountants en administratiekantoren. Je kunt bij hen terecht voor advies en opleidingen, bijvoorbeeld rondom jaarrekening- en dossierchecks, NVKS evaluatie, PE-coaching en meer. 

"We zijn niet voor niets kennispartner van Grub geworden, het loopt mijlen voor op alle andere Wwft-oplossingen en biedt echt waarde voor onze leden."

SRA is een netwerkorganisatie van bijna 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Auxilium adviesgroep helpt meer dan 400 MKB-accountantskantoren. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, een aangifte IB, een bedrijfsoverdracht of een ondernemer in scheiding. Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp. En dat is precies wat de adviesgroep doet: helpen. 

Bij Simplicate geloven ze dat een gestroomlijnde bedrijfsvoering bijdraagt aan jouw succes. Hun CRM- en projectsoftware biedt een verfrissende en bewezen oplossing die jouw bedrijfsprocessen van offerte tot factuur naadloos laat samenkomen in één efficiënte flow.

Yenlo is integratiespecialist op het gebied van API-beheer, integratietechnologie en Identity Management. De specialisten van Yenlo verzorgen koppelingen tussen CRM/ERP-systemen en de Wwft-software Grub.

Company.info levert Intelligent Business- & Compliance data en geeft directe toegang tot verschillende essentiële openbare bronnen. Hun technologie zorgt voor up-to-date gegevens binnen Wwft-software Grub.

"Met de strategische samenwerking tussen ComplianceWise en Yenlo, zetten we een volgende stap in ketenautomatisering waarbij klanten volledig worden ontzorgd en ondertussen compliant zijn."

Hertoghs advocaten is een advocatenkantoor op het snijvlak van fiscaal procesrecht en strafrecht. Hertoghs advocaten beschermt bij verdenking van corruptie, witwassen of oplichting. Of een conflict met de Belastingdienst. 

Partner worden?

We werken graag samen met specialisten op gebied van compliance en data. Zo organiseren we webinars en creëren we samen content.

Want kennis is er om te delen.

logo_footer