Klanten aan het woord

ComplianceWise is er trots op dat Grub in 2021 als meest volledige en complete Wwft-oplossing uit een grootschalig onderzoek van Full Finance is gekomen. ComplianceWise werkt er iedere dag hard aan de tool zo goed mogelijk voor accountants te laten werken om hen te ontlasten in hun drukke beroep. Zeker met continue aanscherpingen van regels en richtlijnen is het voor accountants belangrijk ondersteuning te krijgen bij het voldoen aan de richtlijnen van de Wwft. En hoe trots we ook zijn op de uitkomsten van het onderzoek, de klantervaring van Grub staat voorop.

Pereira Tax Consultants

“Grub is een vlekkeloos systeem. Informatie over de klant wordt rechtstreeks bij de Kamer van Koophandel (KVK) opgehaald. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en hebt meteen een beeld van het organogram van de organisatie.”
– Nuno Ribeira, compliance officer Pereira

Lees meer>>

OAMKB Franchise

“Ik weet wat het is, en ik weet dat het dichterbij is dan je denkt, zelfs een kier is genoeg voor criminelen om binnen te komen. Daarom hamer ik er al jaren op: screen je klanten, wees alert, geef ze geen kier, én zorg dat je al je beslissingen grondig vastlegt.”
– Pascale Petiet, directeur OAMKB Franchise

Lees meer>>

TIC Assurance

“Het mooie is dat je met Grub compliance van je organisatie bewerkstelligt, eigenlijk afdwingt, zonder dat het een last wordt. Met name door de integratie van publieke informatie met standaardwerkzaamheden volgens een vaste workflow.”
– Jan Borger, RA MSc EMA directeur/partner TIC Assurance

Lees meer>>

ANB Accountants Adviseurs

“Ik denk dat we het voldoen aan de Wwft niet als een last moeten zien. Sterker nog, de regels van de Wwft zijn er ook om je eigen kantoor te beschermen tegen allerlei financiële malversaties van cliënten.”
– Drs. Henry Joosten RA, ANB Accountants Adviseurs

Lees meer>>

Fleuren Consultancy

“Het is heel simpel: met Grub weet je dat je voldoet aan alle richtlijnen van de Wwft, het programma werkt relatief eenvoudig en is betaalbaar. Het klantenbestand wordt in één keer goed in beeld gebracht met betrekking tot de toegewezen risico’s.”
Jack Fleuren, accountant en eigenaar Fleuren Consultancy

Lees meer>>

Sanacount

“Grub heeft ervoor gezorgd dat we aan al onze WWFT-verplichtingen kunnen voldoen, gecentraliseerd in één complete, gebruiksvriendelijke en efficiënte tool. Het bespaart enorm veel tijd, omdat het tijdsintensieve checks automatiseert, zoals negatieve media, het in kaart brengen van de organisatiestructuur en PEP checks. Plus, ook een grote pré: het feit dat Grub een seintje geeft op het moment dat er iets wijzigt in de KVK. Ons resteert alleen de “reguliere” vragen te beantwoorden en de resultaten die Grub heeft gevonden te beoordelen.”- Sanacount

Lees meer>>

Sam Accountants

“Vanuit overheidswegen gaat de Wwft uitgebreider worden en nog meer bij de dienstverleners liggen. Er komt daarmee steeds meer op het bordje van de adviseur te liggen. Zo moeten we aan een betere vastlegging werken en aantonen wat we allemaal gedaan hebben om witwassen en fraude tegen te gaan. Veel van die vragen zijn te beantwoorden met een simpele ja of nee. Toch kost dat nog heel veel tijd. SAM Accountants is mede daarom ruim 2 jaar geleden gestart met Grub.” – George Schagen

Lees meer>>

logo_footer