Grub, voor een optimale beheersing van jouw SIRA proces

Als accountantskantoor moet je integriteitsrisico’s beheersbaar maken. Iets wat zonder de juiste tools onmogelijk is. Daarom hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld. In samenwerking met onze SIRA-expert zorgen wij ervoor dat jij binnen één week integriteitsrisico’s herkent en beheersbaar maakt.

Je gehele SIRA-beleid juist & aantoonbaar vastgelegd

Met de hulp van onze SIRA-expert en Grub voldoe je aan de Wwft, WTA en de hoogste standaarden. Hierdoor is onze oplossing geliefd bij compliance professionals, brancheverenigingen en toezichthouders.

Wwft software en oplossing Grub
Blij met wwft software

Download: Paper implementatie SIRA met Grub

In een overzichtelijke paper leggen we uit hoe jij kan toewerken naar een optimaal SIRA proces. Een proces waarmee jij je accountantskantoor voorbereidt op de toekomst.

Implementatie van de Systematische Integriteitsrisicoanalyse (SIRA):

 • 1. Risico-identificatie

  Aan een team wordt uitgelegd wat het doel is van de SIRA. Vervolgens wordt er vastgesteld welke scenario's zich voor kunnen doen binnen jouw kantoor.

 • 2. Risicoanalyse

  Na het identificeren van mogelijke integriteitsrisico's, wordt bepaald wat de impact is van de verschillende risico's op het kantoor.

 • 3. Risicobeheersing

  Voor de bepaalde scenario's worden beheersmaatregelen vastgelegd en wordt bepaald welke risico's niet acceptabel zijn voor jouw kantoor.

 • 4. Monitoring

  Het opgestelde beleid wordt vastgelegd in Grub. Op cliënt- en opdrachtniveau kan je vervolgens eenvoudig toetsen op scenario's zich voordoen.

 • Review

  Periodiek wordt bovenstaand stappenplan herhaald. Je hebt hierbij zelf de keus om wel of niet van onze SIRA-expert gebruik te maken.

Ontzorgd door Wwft software

Alle integriteitsrisico's op kantoor-, cliënt- en opdrachtniveau in kaart

Met behulp van onze SIRA-experts & Grub applicatie, implementeren we de SIRA binnen één week. Hiermee heb je een kantoor eigen beleid waarbij je op kantoor relevante integriteitsrisico’s toetst.

Ervaar nu zelf hoe Grub je kan helpen.

Neemt direct contact op met ons team door te mailen, of vraag een Free Trial aan en ervaar Grub gratis. 

logo_footer