Content Marketing Manager

Wij zijn ComplianceWise

ComplianceWise is een ambitieus en sterk groeiende (Scale-Up) compliance softwareleverancier in Amsterdam die sinds 7 jaar met succes diverse Saas- producten heeft ontwikkeld en in de markt heeft weten te zetten. Zo helpen ze banken en overige financiële instellingen (o.a. Accountants & Trustkantoren) om op een eenvoudige maar aantoonbare manier aan de compliance regels te voldoen. ComplianceWise is ondertussen actief in 15 landen, bedient meer dan 250 klanten en wordt erkend door experts als ‘Best in Class’.

Financiële instellingen moeten aan compliance regels voldoen om het maatschappelijk probleem witwassen tegen te gaan. Vanwege de steeds grotere rol van witwassen in de maatschappij worden wetten en regelgevingen strenger waardoor het een grote uitdaging is om aan compliance regels te voldoen.

Ons product Grub is in 2019 speciaal ontwikkeld voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren. Het is een Saas-product dat een ongekende groei kent. Het fijne aan deze markt is dat compliance ‘’booming’’ is en dat we klaar zijn om naast de Nederlandse markt ook de Europese markt te veroveren.

Jouw missie

Als Content Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de contentstrategie bij ComplianceWise. Content vormt de kern van onze marketingstrategie. Je speelt een belangrijke rol om verder te groeien. Je hebt een grote  impact op ons succes in al onze marketingdoelen: van branding tot thought leadership, tot  leadgeneratie en klantgeluk. De content die je maakt, is een belangrijke drijfveer voor het succes van ComplianceWise.  Je onderzoekt alle kanalen om contentkansen te identificeren. Sommige inhoud wordt door u gemaakt, maar u  kunt ook een team van freelance inhoudsschrijvers, copy-editors en ontwerpers samenstellen om u te helpen uw werk te doen: inhoud van hoge kwaliteit leveren waar ons publiek dol op zal zijn.

Wie je bent

Je bent een ervaren en zelfstandige content marketeer; je houdt er niet van om micro-gemanaged te worden. Eigenlijk vind je het heerlijk om initiatief te nemen. Je bent klaar om in de wereld van financiën, regelgeving en compliance te duiken en je houdt ervan om dingen tot op de bodem uit te werken. Wij bieden u de vrijheid die u nodig hebt om alles van A tot Z uit te voeren, terwijl u uw vaardigheden en ervaring opbouwt op een manier die alleen kan worden gedaan in een snelgroeiende scale-up. Hier zijn slechts enkele van de dingen waar u aan zult werken:

Functie eisen

Een aantal goede eigenschappen

ComplianceWise biedt

We groeien… SNEL! Dat betekent veel ruimte voor impact in een markt  die explodeert! Je krijgt de kans om te werken in een internationale en snelgroeiende scale-up die werkt met klanten over de hele wereld. Ook bieden wij:

Voor meer informatie bel naar 06-14686136 of reageer middels onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?

Laat dan een bericht achter.

logo_footer