Ervaar Grub zelf.

Snel en efficiënt 100% compliant.

  • Gratis en vrijblijvend testen zonder restricties met eigen klantdossiers
  • Vul het KvK-nummer in van jouw klant en Grub toont direct de holdingstructuur
  • Incl. PEP, sanctie en mediacheck en meer

Meer dan 400+ kantoren vertrouwen op Grub voor een compliant Wwft en KYC-proces.

Start vrijblijvend je free trial.

Sneak Peak..

Review alerts beheren

Met Grub wordt compliance makkelijk. Dat betekent zonder zorgen bedrijven importeren en in één overzicht review alerts, Grub alerts, en risiconiveaus beheren. Hanteer je eigen risicobeleid, of start met die van Grub.

Direct een UBO-structuur

Voldoe met Grub direct 100% aan alle Wwft-regelgevingen. Zo heb je alle risico’s op één plek. Van Google zoekresultaten en PEP meldingen, tot overzichtelijke UBO-structuren en meer. Het enige dat je hoeft te doen? Het KvK-nummer invullen.

Efficiënt

Cliëntacceptatie binnen 180 seconden. Download KVK-uittreksels in een handomdraai. Met een oogopslag heb je overzicht op de audit trail. Een effectief en efficiënt KYC en Wwft-compliant proces voor jou en je collega’s.

300+ kantoren
vertrouwen op Grub

Met Grub wordt de regellast maximaal gereduceerd. De applicatie is zo ingericht dat iedereen eenvoudig en snel Wwft-compliant kan handelen. Software as a relief.

Het werken in Grub gaat samen met de juiste begeleiding. Onze Wwft-experts zorgen ervoor dat jouw kantoor klaar is voor een audit, zoals wij dat ook al gedaan hebben met meer dan 400 andere tevreden kantoren. 

Wwft software en oplossing Grub

Vraag vrijblijvend je free trial aan.

logo_footer