Snel en efficiënt 100% compliant.

Snel en volledig Wwft compliant

Schrijf je nu in voor een Free Trial.

Ervaar het zelf.

Makkelijk

Met Grub wordt compliance makkelijk. Dat betekent zonder zorgen bedrijven importeren en in één overzicht review alerts, Grub alerts, en risiconiveaus beheren.

Compleet

Voldoe met Grub direct 100% aan alle Wwft-regelgevingen. Zo heb je alle risico’s op één plek. Van Google zoekresultaten en PEP meldingen, tot overzichtelijke UBO-structuren en meer.

Efficiënt

Onboard cliënten binnen 180 seconden. Download KVK uittreksels in een handomdraai en heb in een oogopslag een overzicht op de audittrail. Dat scheelt tijd en geld. Hiermee verdient Grub zich automatisch terug en kan jij je blijven focussen op andere kansen.

KYC proces en dataverzameling

Wij zijn de expert.

Door onze jarenlange ervaring ontvang je van ons de juiste kennis, functionaliteiten en een op jou afgestemd risicobeleid. 

300+ kantoren
vertrouwen op Grub

Met Grub wordt de regellast maximaal gereduceerd. De applicatie is zo ingericht dat iedereen eenvoudig en snel Wwft-compliant kan handelen. Software as a relief.

Het werken in Grub gaat samen met de juiste begeleiding. Onze Wwft-experts zorgen ervoor dat jouw kantoor klaar is voor een audit, zoals wij dat ook al gedaan hebben met meer dan 300 andere tevreden kantoren. 

Wwft software en oplossing Grub

Vraag nu een Free Trial aan.

logo_footer