CW360º voor MKB-banken en alternatieve financiële instellingen.

Anti-Money Laundering Software

Voor de koplopers.

Voor degenen die begrijpen dat het voldoen aan de AML-richtlijnen vandaag en morgen een toekomstgerichte oplossing vereist. CW360º is dé oplossing die een einde maakt aan de onnodige hoeveelheid handmatig werk (en fouten), de vrijwel onmogelijke resourceplanning, de bedrijfsregels die meestal nog in Excel staan, de 80% tot 90% false positives, en vooral: de blinde vlekken die tot nu toe onvermijdelijk waren.

CW360º is de toekomst.

Krijg volledige controle en verlaag tegelijkertijd de nalevingskosten aanzienlijk. Dankzij toegepaste kunstmatige intelligentie, automatisering en machine learning, wordt je bedrijf ‘resilient’, de kans op (persoonlijke) boetes nemen af. En het grootste goed: met CW360º geeft je dat geruststellende gevoel.

Transaction Monitoring en Know Your Clients

Transaction Monitoring and Know Your Clients, de perfecte combinatie.

CW360º biedt twee oplossingen in één: Transaction Monitoring and Know Your Clients (KYC). Het is ook mogelijk om de features afzonderlijk te gebruiken. Maar als je 360 graden controle en comfort wilt ervaren, gebruik dan beide. 😉

TRANSACTION MONITORING

Geniet van het bewezen concept van kunstmatige intelligentie en machine learning.

Hoe werkt het? Alleen wanneer transacties niet passen bij bekend en verwacht gedrag worden uitschieters gerapporteerd voor verder onderzoek. Van de bevestigde uitschieters zal de machine leren en voortaan in soortgelijke gevallen waarschuwen. En de ‘false positives’ zullen in de toekomst worden geaccepteerd.

Compleet nieuw gedrag? Het systeem zal nieuwe profielen definiëren die het goedkeuringsproces zullen doorlopen, en zo zullen leiden tot betere prestaties in de toekomst.

Machine learning in AML software

Enkele belangrijke kenmerken:

Case management.

Bewaar en volg alle klantgegevens binnen handbereik

Afhandeling van waar-schuwingen.

Ping!

Rapporteren.

Met één druk op de knop.

Audit trail.

De gemakkelijkste manier om te volgen en te traceren.

TRANSACTION MONITORING

Blinde vlekken behoren vanaf nu tot het verleden.

Waarschijnlijk het meest waardevolle feature van onze Transaction Monitoring-oplossing: dankzij Machine Learning, doorzoekt Transaction Monitoring alle profielen en transacties. Hierdoor zie je verbindingen die je nooit eerder had kunnen vinden. Blinde vlekken behoren tot het verleden. En alleen de echte rode vlaggen worden gespot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het maken van fouten. You’re full in control.

Machine learning in Transaction Monitoring
AML Compliance software

“We beperken de risico's en verlagen de kosten van compliance: een win-winsituatie.”

KNOW YOUR CLIENTS

Know Your Clients in no-time.

Onze KYC-oplossing begeleidt je door het hele proces en draagt bij aan de kwaliteit en inhoud van je due diligence-procedure. Kiezen voor KYC van ComplianceWise betekent: het minimaliseren van tijd en moeite die je aan due diligence besteedt, zodat er genoeg tijd over blijft voor analyse.

Know Your Clients en Transaction Monitoring

KNOW YOUR CLIENTS

Makkelijk gezegd, en gedaan.

Hoogopgeleide mensen zouden 80% van hun tijd niet aan administratieve taken moeten besteden. Met ons geautomatiseerde KYC-proces, dataverzameling, screening, acceptatie, monitoring en rapportage, bespaar je zeeën van tijd. 

KYC proces en dataverzameling

Het geruststellende gevoel compliant te zijn en altijd over de juiste data te beschikken.

Je team krijgt volledig inzicht in de nieuwste marktkennis, de nieuwste AML-richtlijnen en mogelijke controles, zodat je voortaan zeker weet dat je aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Wij zijn partners, geen consultants.

We komen uit de business, dus we weten precies waar je tegenaan loopt en wat er nodig is. Met ons servicemodel, persoonlijke ondersteuning en ervaren professionals versterken we je team en zorgen we ervoor dat CW360º  optimaal werkt voor jouw organisatie.

CW360 Anti-Money Laundering Software
logo_footer