Junior / Medior Sales Grub

Over ons

ComplianceWise is ambitieus en sterk groeiende (Scale-Up) compliance softwareleverancier in Amsterdam die sinds 7 jaar met succes diverse Saas- producten heeft ontwikkeld en in de markt heeft weten te zetten. Zo helpen ze banken en overige financiële instellingen (o.a. Accountants & Trustkantoren) om op een eenvoudige maar aantoonbare manier aan de compliance regels te voldoen. ComplianceWise is ondertussen actief in 15 landen, bedient meer dan 250 klanten en wordt erkend door experts als ‘Best in Class’.

Financiële instellingen moeten aan compliance regels voldoen om het maatschappelijk probleem witwassen tegen te gaan. Vanwege de steeds grote rol van witwassen in de maatschappij wordt weten regelgeving waardoor het een grote uitdaging is om aan compliance regels te voldoen.

Ons product Grub is in 2019 speciaal ontwikkeld voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren. Het is een Saas-product dat een ongekende groei kent. Om deze reden zijn wij op zoek naar een extra salespersoon die ons kan ondersteunen bij met de verkoop van Grub. Het fijne aan deze markt is dat compliance ‘’booming’’ is en dat we klaar zijn om naast de Nederlandse markt ook de Europese markt met te veroveren.

De functie

Het gave aan deze functie, is dat je echt gaat pionieren, eerst in Nederland, daarna in de rest van Europa. Je bent dan ook erg ondernemend ingesteld en van A tot Z (eind)verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten.

Grub richt zich op twee doelgroepen, namelijk de kleine-middelgrote en de grote accountantskantoren. Hierdoor is het mogelijk om Grub aan de masse te verkopen, maar ook consultative selling voor de verkoop aan grote kantoren. Voor de consultative selling kan jij ook goed uitleggen op welke manier ons Saas-product Grub waarde biedt aan toekomstige klanten.

In deze rol werk je veel samen met marketing. In samenwerking zorgen jullie voor hot leads. Daarnaast bieden wij iedereen ruimte om mee te denken met het product, de service en de strategie van Grub.

In deze rol krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bent de (commercieel) bepalende factor voor het toekomstige succes van Grub. Je krijgt in deze rol alle ruimte & handvatten om de business maar ook jezelf te ontwikkelen.

Persoonlijke eigenschappen

Functie eisen

ComplianceWise biedt

Voor meer informatie bel naar 06-14686136 of reageer middels onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd?

Laat dan een bericht achter.

logo_footer