Stage Marketing CRM

Intro

ComplianceWise is een groeiende scale-up en toonaangevende aanbieder van compliance software. Met onze software Grub helpen we accountants en administratiekantoren te voldoen aan de Wet ter voorkoming van Witwassen en Terrorisme financiering.

We zijn op zoek naar een stagiair Marketing & CRM. Wil jij graag Hubspot certificaten behalen? Zelf meedenken (met het marketing team) over het opstellen van marketing automation (e-mail) flows? En werken in leuk team jonge mensen in Amsterdam?

Wat ga je doen?

Over ComplianceWise

ComplianceWise gelooft dat een integere bedrijfsvoering de basis vormt voor een succesvolle bedrijfsvoering. ComplianceWise is, zoals de naam al doet vernoemen,  helpen wij bedrijven aan de complianceregels te voldoen. Lees ons verhaal >

Jouw werkomgeving

Als nieuwe collega zal jij dagelijks meedraaien binnen het commerciële team van Grub. Een team welke bestaat uit marketing-, sales- & customer succes specialisten. Meer dan 400 bedrijven werken met de software van Grub en daar komen er dagelijks bij.

Aan dit succes ga jij bijdragen. Je dit door in eerste instantie die verschillende (online) meetings bij te wonen. Met als doel dat je uiteindelijk zelf met verbeterplannen kan komen. Plannen die niet alleen bijdragen aan de bedrijfsresultaten maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het team

Je zal werkzaamheden zijn binnen een jong & gedreven team. Een team welke dagelijks met elkaar in contact is zodat gericht naar doelen wordt gewerkt.

Deze manier van werken zorgt voor een informele werksfeer. Een werksfeer waarbij iedereen gelijk is, feedback eenvoudig wordt gedeeld, en waarbij met zijn allen successen worden gevierd. Ook jouw aandeel wordt hierbij belangrijk. In de door ons georganiseerde borrels proosten we ook graag op jouw successen.

Jouw profiel

Wat biedt ComplianceWise?

KYC proces en dataverzameling

Ons kantoor

ComplianceWise is gevestigd op in HNK Schinkel (Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam). Het kantoor is goed bereikbaar en ligt op enkele minuten afstand van Metrostation Henk Sneevlietweg.

Geïnteresseerd?

Laat dan een bericht achter.

logo_footer