Waarom steeds meer accountants en administratiekantoren kiezen voor de kwaliteit van Grub?

Twee soorten kantoren kiezen voor Grub

Er zijn twee soorten accountants- en administratiekantoren die voor Grub kiezen. De kantoren die tot nu toe weinig tot niets deden om te voldoen aan de Wwft. Zij gingen vooral af op hun eigen radar en gutt-feeling, maar zagen dat dat onhoudbaar was. Ze kozen direct voor een kwalitatieve, solide en serieuze oplossing. Toegegeven, ook soms omdat ze niet van het bestaan van andere oplossingen wisten.

En er zijn de kantoren die hiervoor gebruik maakten van een andere Wwft-oplossing. Zij zagen na verloop van tijd in dat die oplossing te veel tijd kostte, te veel handwerk opleverde, te ingewikkeld was, en dus inefficiënt was, zeker gezien de steeds strenger wordende eisen van de Wwft.

Maar vooral ook omdat ze zagen dat ze met de oplossing niet volledig voldeden aan de Wwft. Waardoor de oplossing dus niet 100% effectief is en dus onzekerheid geeft.

Ook veel gehoord: veel oplossingen lijken in eerste instantie heel goedkoop maar kosten je zelf zoveel tijd dat het alsnog prijzig wordt. En verschillende kantoren gaven aan dat je als je eenmaal klant bent wordt geconfronteerd met extra kosten. Niet transparant dus.

Het zijn opgeteld misschien wel de belangrijkste redenen om uiteindelijk bij Grub terecht te komen. Zeker weten dat je volledig voldoet aan de Wwft, transparante prijs zonder gekke verhogingen, én een zo optimaal mogelijke efficiency waardoor de investering zich dubbel en dwars terugbetaalt en je uiteindelijk zelfs kosten-efficiënter uit bent dan met andere oplossingen.

Wwft volledigheid checklist

Wat maakt Grub dan zo efficiënt? De kwaliteiten van Grub op een rij:
  • Grub is de enige Wwft-oplossing waar je risicobeleid zich automatisch doorvertaalt naar procedures. Hoef je dus niet meer zelf te doen.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing waarmee je in 180 seconden een cliënt accepteert, en waarmee je met 1 druk UBO-structuur, PEPs en sanctie hits helder hebt.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing waarbij je niet meer zelf hoeft te gissen naar een risicoprofiel, het wordt automatisch en nauwgezet voor je opgesteld.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing met continue monitoring, bij veranderingen krijg je direct een melding. Je bent dus altijd ‘bij’ en staat niet voor verrassingen als het BFT langskomt.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing met transactiemonitoring: je herkent ongebruikelijke transacties direct.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing waarmee je ook bij nieuwe richtlijnen direct compliant bent. Je hoeft dus niet alles opnieuw in te richten, dat wordt voor je gedaan.
  • Grub is de enige Wwft-oplossing waarmee je cliëntinformatie altijd actueel is en direct aantoonbaar aan een toezichthouder. Dat scheelt uren uitzoekwerk en heel veel stress.
  • Grub is dus de enige Wwft-oplossing waarmee je voldoet aan alle richtlijnen, en tegelijk zeeën van tijd bespaart.
  • En: Grub is de enige Wwft-oplossing die je na implementatie niet in de steek laat. Met onze 1 op 1 begeleiding, service en de Grub Academy staan we je kosteloos bij.

De waardering van onze klanten uitgedrukt in een keurmerk

Dat onze klanten Grub waarderen, blijkt uit het feit dat enkele van onze klanten graag op hun website willen laten blijken dat ze met Grub werken. Ze zien het werken met Grub als iets dat bijdraagt aan de kwaliteit en daarmee aan de reputatie van hun kantoor. Daar zijn we trots op. En om aan de vraag te beantwoorden, hebben we het Grub keurmerk ontworpen. Werk je met Grub en wil je het op je website plaatsen (of op drukwerk), dan kun je het hier downloade

logo_footer