Met Grub kies je voor de enige complete Wwft-software.

Grub is de enige Wwft-software voor financiële dienstverleners, waarmee je eenvoudig, volledig en aantoonbaar voldoet aan ALLE Wwft-richtlijnen. Daarmee wordt je kantoor dus optimaal BFT-proof. Meer, beter en eenvoudiger dan met elke andere oplossing.

Een beetje compliant bestaat niet: je bent compliant, of je bent het niet.

We zijn Grub begonnen, omdat we zagen dat er geen enkele Wwft software was waarmee je werkelijk 100% compliant kon zijn. Daarom wilden we de meest complete (en gebruiksvriendelijke) oplossing maken, vanuit de gedachte: je kunt nooit een beetje compliant zijn. Ook de toezichthouder beaamt: je bent compliant of je bent het niet. 

Wwft software en oplossing Grub

We zeggen het niet alleen zelf: ‘Grub beste koop.’

Full Finance deed grootschalig onderzoek naar de verschillende Wwft compliance oplossingen en welke aanbieder je het beste kan helpen. Hun conclusie: ‘Grub is het meest volledig en het meest compleet’, en ‘Grub is de beste koop’. Daar zijn we trots op.

Er is geen eenvoudiger applicatie waarmee je Wwft-compliant wordt.

 • Risicobeleid mét procedures

  Met Grub hoef je niet meer zelf een risicobeleid met werkprocedures op te stellen. Grub is de enige Wwft software waar een risicobeleid zich doorvertaald naar procedures. Hiermee weet je zeker dat je de juiste Wwft-risico's controleert.

 • Cliëntacceptatie in 180 seconden

  De cliëntacceptatie in Grub duurt 180 seconden. Het is de enige applicatie waarmee je direct en automatisch de UBO-structuur in beeld hebt en direct controleert op PEP en sanctie hits. Hierbij werk je met door de toezichthouder goedkeurde data.

 • Automatische risicoprofielen per cliënt

  Je voert cliëntonderzoek uit en er wordt automatisch een risicoprofiel opgesteld. Dankzij onze slimme Wwft software (Grub is de enige applicatie die dit heeft) krijg je altijd een nauwgezette suggestie van het risico.

 • Continue monitoring

  Ook uniek: Grub maakt continue monitoring op Wwft-risico’s mogelijk. Automatisch ontvang je meldingen van wijzigingen in het KvK-register. Je bent dus altijd ‘bij’, staat niet voor verrassingen als het BFT langskomt.

 • Transactie Monitoring

  Met het Transactiemonitoring stappenplan herken je ongebruikelijke transacties en rapporteer je deze op de juiste wijze bij de toezichthouder.

 • Permanente educatie

  Na implementatie van Grub laten we je niet in de steek met alleen een toolbox. Met de Grub Academy staan we je niet alleen bij met trainingsmaterialen, webinars, kennisartikelen, maar ook met 1-op-1 begeleiding. Service is een belangrijke pijler van Grub.

Ontzorgd door Wwft software
Blij met wwft software

Goed om te weten: Grub is toekomstbestendig.

Met Grub kies je voor de toekomst. Je bent niet alleen compliant aan de huidige regelgeving. Dankzij het adaptieve vermogen van Grub ben je ook in de toekomst, bij nieuwe richtlijnen, volledig compliant en volledig gedekt.

Al je compliance beslissingen aantoonbaar vastgelegd.

De toezichthouder wil dat je aantoonbaar Wwft-compliant bent. Met Grub leg je al je objectieve en subjectieve Wwft-beslissingen per cliënt vast. En omdat je cliëntinformatie altijd actueel is, weet je zeker dat je altijd alles aantoonbaar op orde hebt. Dat geeft rust.

Ervaar nu zelf hoe Grub je gaat helpen.

Neem direct contact met op met ons salesteam. Bel of app het nummer  +31 6 20 04 09 61.

Wat onze Wwft-software uniek maakt.

compliancewise transaction monitoring tool

De hele wet- en regelgeving vervat in 1 applicatie.

Procedures en beleid.

Cliëntacceptatie en monitoring.

Alle risico’s inzichtelijk.

Snel en volledig Wwft compliant

Altijd actuele data.

Grub heeft een unieke samenwerking met Company.info, data komen daarom rechtstreeks en realtime van de KvK.

Hele structuur met één druk op de knop inzichtelijk + toegang tot UBO-register.

Werkelijke continue monitoring (anderen zeggen het, Grub doet ’t echt).

Grub alerts bij verdachte veranderingen.

Service bij Wwft software

Extra service naast applicatie.

Onboarding en vanaf dan altijd voldoen aan het BFT-Stappenplan.

Grub Academy, e-learning, PE-punten.

Kennispartners uit politiek, advocatuur en accountancy.

logo_footer