Met Grub kies je voor de enige complete Wwft-software.

Grub is de enige Wwft-software en KYC-tool voor financiële dienstverleners, waarmee je eenvoudig, volledig en aantoonbaar voldoet aan alle Wwft-richtlijnen. Daarmee is jouw kantoor straks 100% voorbereid op controle van de toezichthouder.

… en check het risico niveau van jouw kantoor.

Wwft Software as a service oplossing

Er is geen eenvoudigere manier waarop jouw kantoor Wwft-compliant wordt.

 • Risicobeleid mét procedures

  Met Grub hoef je niet zelf een risicobeleid met werkprocedures op te stellen. Grub is de enige Wwft-software waar een risicobeleid zich doorvertaald naar procedures, zodat je op de juiste Wwft-risico's controleert.

 • Cliëntacceptatie in 180 seconden

  De cliëntacceptatie in Grub duurt 180 seconden. Het is de enige applicatie waarmee je direct en automatisch de UBO-structuur in beeld hebt en direct controleert op PEP en sanctie hits. Hierbij werk je met door de toezichthouder goedkeurde data.

 • Automatische risicoprofielen per cliënt

  Bij het cliëntonderzoek wordt er automatisch een risicoprofiel opgesteld. Dankzij onze slimme Wwft-software (Grub is de enige applicatie die dit heeft) krijg je direct een risico-suggestie.

 • Continue monitoring

  Ook uniek: Grub maakt continue monitoring op Wwft-risico’s mogelijk. Automatisch ontvang je meldingen van wijzigingen in het KvK-register. Je bent dus altijd up-to-date en staat niet voor verrassingen bij een controle.

 • Transactiemonitoring

  Met het transactiemonitoring stappenplan herken je ongebruikelijke transacties en rapporteer je deze op de juiste wijze bij de toezichthouder.

 • Permanente educatie

  Na implementatie van Grub laten we je niet in de steek met alleen een toolbox. Met de Grub Academy staan we je niet alleen bij met trainingsmaterialen, webinars, kennisartikelen, maar ook met 1-op-1 begeleiding. Service is een belangrijke pijler van Grub.

Ontzorgd door Wwft software
Wwft software en oplossing Grub

Een beetje compliant bestaat niet: je bent compliant, of je bent het niet.

We zijn Grub begonnen, omdat we zagen dat er geen enkele Wwft software was waarmee je werkelijk 100% compliant kon zijn. Daarom wilden we de meest complete (en gebruiksvriendelijke) oplossing maken, vanuit de gedachte: je kunt nooit een beetje compliant zijn. Ook de toezichthouder beaamt: je bent compliant of je bent het niet. 

Wat onze Wwft-software uniek maakt.

compliancewise transaction monitoring tool

De hele wet- en regelgeving vervat in 1 applicatie.

Procedures en beleid.

Cliëntacceptatie en monitoring.

Alle risico’s inzichtelijk.

Snel en volledig Wwft compliant

Altijd actuele data.

Grub heeft een unieke samenwerking met Company.info, data komen daarom rechtstreeks en realtime van de KvK.

Hele structuur met één druk op de knop inzichtelijk + toegang tot UBO-structuren.

Werkelijke continue monitoring (anderen zeggen het, Grub doet ’t echt).

Grub alerts bij verdachte veranderingen.

Service bij Wwft software

Extra service naast applicatie.

Onboarding en vanaf dan altijd voldoen aan het BFT-Stappenplan.

Grub Academy, e-learning, PE-punten.

Kennispartners uit politiek, advocatuur en accountancy.

Snel en volledig Wwft compliant

Al je compliance beslissingen aantoonbaar vastgelegd.

De toezichthouder wil dat je aantoonbaar Wwft-compliant bent. Met Grub leg je al je objectieve en subjectieve Wwft-beslissingen per cliënt vast. En omdat je cliëntinformatie altijd actueel is, weet je zeker dat je altijd alles aantoonbaar op orde hebt. Dat geeft rust.

… en check het risiconiveau van jouw kantoor en klanten.

Grub Dashboard

Een visuele weerspiegeling van je klantenportefeuille.

Grub Dashboard geeft je in één oogopslag inzicht in de risico’s binnen je klantenportefeuille. Je hebt inzicht in de status en het aantal PEP’s, sancties en meer. Bovendien kun je filteren op risico’s.

Ook interessant:

 • Exporteer een PDF-rapportage 
 • Bekijk de risico-samenstelling van het alle klantdossiers, je eigen portfolio en die van collega’s
compliancewise transaction monitoring tool

Premium feature 2024:
Grub e-Verificatie

Financiële dienstverleners zijn veel tijd kwijt aan het verifiëren van nieuwe en bestaande klanten. Maar wat nu als jouw klant zichzelf digitaal kan verifiëren?

Met Grub e-Verificatie kun je jouw cliënt betrekken bij het onboardingproces. Daarmee geef je jouw klant de mogelijkheid om digitaal persoonsgegevens te delen, zonder het gedoe van het uploaden van een geldig paspoort en het vragen naar onnodige persoonlijke informatie.

Premium feature 2024:
Grub Risico Vangnet

Zoek je alleen op personen of ook op bedrijven?  Welke zoektermen gebruik je? Hoe weet je wanneer je moet stoppen? Voor iedereen die veel tijd is aan het Googlen of Bingen hebben wij een oplossing: Grub Risico Vangnet. Deze webcheck speurt alle mogelijk relevante hits op die jij in je dossier wilt toevoegen.

5 redenen waarom de webcheck van Grub Risico Vangnet handig is;

 1. Geen zoeklimiet
 2. AVG-proof (geen gegevensopslag)
 3. Eigen risico scoring toepassen
 4. Geen dubbele resultaten
 5. False positives uitgefilterd
Wwft melding accountants

Een veilige omgeving 🔒

Veiligheid boven alles. Daarom biedt Grub de mogelijkheid aan om in te loggen via MFA (Multi Factor Authentication), ook wel 2FA Authenticator genoemd. Dit is een extra beveiligingsstap bij het inloggen, bovenop het invullen van je loginnaam en wachtwoord. Bevestig bij het inloggen dat jij het bent via je Google Authenticator of andere authenticatie-app. Zo hou je je Grub-omgeving beschermd.

Ben jij de compliance manager? Dan kun je MFA aanzetten in de super admin instellingen in Grub.

Lees de laatste blogposts:

AFAS Grub accountants event 27 juni 2024 in Leusden

AFAS Grub Event 27 juni

Presentaties, gesprekken met AFAS- & Grub-gebruikers en een praktische tips geven je de handvatten en maken jou(w kantoor) na deze ochtend ready to audit!

Lees verder »
logo_footer