AFAS Grub Event 27 juni

De controles worden strenger en de druk op jou als accountant alsmaar groter. Hoe maak je jouw workflow zo efficiënt mogelijk en vermijd je dubbel werk?

Als accountant ben je niet alleen dé steun en toeverlaat van ondernemers. Je hebt tegelijkertijd ook een poortwachtersrol. Jij bent degene die de samenleving vrij houdt van financiële criminele activiteiten: van witwassen en fraude tot zelfs terrorismefinanciering. Het gebeurt vaker dan je denkt.

Tijdens het gezamenlijke event van AFAS en Grub krijg je o.a. antwoord op de vragen:

  • Hoe haal je de risico’s boven water (zonder uitgebreide forensische speurtocht)?
  • Hoe houd je jouw klantportfolio schoon?
  • Waar borg je dat je voldoet aan de compliance-normeringen?
  • Hoe werk je met alle medewerkers vanuit een uniform proces?

Presentaties, gesprekken met AFAS- & Grub-gebruikers en een praktische tips geven je de handvatten en maken jou(w kantoor) na deze ochtend ready to audit!

(Inschrijven is gratis, beperkt aantal plekken beschikbaar.)

Programma

09:00 – 09:30 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
09:30 – 09:50 uur:
Welkom & Je CRM als bron van de waarheid
Marco Muilwijk van AFAS Software 
09:50 – 10:15 uur:
De accountant is poortwachter: inspiratie voor het effectief inrichten van je Wwft-proces
Christiaan Dappers van ComplianceWise
10:15 – 10:30 uur
Yenlo als verbindende factor
Ruben van der Zwan van Yenlo
10:30 – 10:45 uur:
Koffiepauze
10:50 – 11:10 uur:
Demo – De synergie tussen Grub en AFAS
11:10 – 12:00 uur:
Klant aan het woord: Wwft-uitdagingen in praktijk
Guy van der Heijden van Cabinet Adviseurs van der Heijden
12:00 – 12:10 uur:
Afsluiting 
12:00 – 13:00 uur:
Lunch

Sprekers

Christiaan Dappers CEO compliancewise Grub

Christiaan Dappers

Oprichter en CEO bij ComplianceWise


Met zijn juridische achtergrond en afschuw voor ‘de Blatters en Berlosconi’s’ in deze wereld richtte Christiaan Dappers zijn bedrijf ComplianceWise op. Zijn missie? Toegankelijke software ontwikkelen om efficiënt fraude en witwassen op te sporen. Niet alleen voor banken en trustkantoren, maar dichter bij de samenleving namelijk; accountants. Met SaaS-oplossing Grub komen integriteitsrisico’s snel en duidelijk aan het licht. En wordt monitoring en vastlegging gemakkelijker gemaakt.

Marco Muilwijk

Salesmanager bij AFAS

Met bijna 20 jaar ervaring binnen AFAS hoef je Marco niet meer uit te leggen hoe de accountancysoftware en de boekhoudoplossing van AFAS in elkaar steekt. Daarnaast kent hij zijn doelgroep door en door. Je zou stiekem wel kunnen zeggen: Marco is een oude rot in zijn vak! Met veel plezier denkt hij mee met zijn klanten: hoe kunnen we er samen voor zorgen dat jij de meeste tijd overhoudt voor je klanten, je collega’s en daarbij het werkplezier continu hoog houdt.  

Guy van der Heijden

Eigenaar en fiscalist bij Cabinet adviseurs van der Heijden

Guy is oprichter van accountantskantoor Cabinet van der Heijden uit Maastricht.  Als zowel AFAS en Grub gebruiker weet hij als geen ander zijn ervaringen te delen. Op het podium zal hij in gesprek gaan met Christiaan Dappers over de naleving van de Wwft en dagelijkse uitdagingen van een accountant. 

Ruben van der Zwan is CEO bij Yenlo

Ruben van der Zwan

CEO bij Yenlo

Ruben van der Zwan is CEO bij Yenlo. Yenlo is een toonaangevende wereldwijde integrator, platinum Value-Added Reseller van WSO2 en levert wereldwijd integratiediensten: van bedrijfs- en oplossingsarchitectuur tot softwareontwikkeling. Yenlo is integratiepartner achter de koppeling tussen AFAS en en zal daar meer over vertellen tijdens deze dag.

logo_footer