Partnership | SRA en Grub bundelen krachten

Vanaf heden staat Grub opgenomen in het compliance aanbod van brancheorganisatie SRA. SRA is een onafhankelijke netwerkorganisatie van meer dan 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Net als Grub, ondersteunen zij accountancykantoren met actuele kennis en praktische producten.

De samenwerking wordt aangekondigd met een kenniswebinar voor SRA-leden op 21 november en 12 december. (Ook niet-SRA leden kunnen zich hiervoor inschrijven.) Sprekers zijn Harold Kinds, docent Tax Audit Technology aan de Erasus Universiteit Rotterdam en verbonden aan SRA. En Christiaan Dappers, CEO en oprichter van Grub, ComplianceWise.

In het webinar geven Harold en Christiaan antwoord op de vraag: hoe SRA-accountants het proces van klant- en opdrachtacceptatie kunnen digitaliseren? Daarbij komen uiteraard Wwft-aspecten aanbod, zal de SIRA ter sprake komen en worden de deelnemers meegenomen in afwegingen rondom risico- en integriteitsbeoordeling.

Voordeel SRA-leden

SRA heeft diverse werkprogramma’s opgesteld voor haar leden. Bijvoorbeeld voor controle-, beoordelings- en samenstelwerkzaamheden. Op basis van stuurvragen en gedocumenteerde beslissingen leidt het programma stapsgewijs naar een efficiënte en effectieve workflow. Deze vragen zijn nu gedigitaliseerd en opgenomen binnen Grub. Waardoor je als SRA-lid en Grub-gebruiker deze informatie in één digitale werkwijze gebundeld hebt.

Met Grub in combinatie met de werkprogramma’s en handvatten van de SRA wordt compliance beslist een stuk gemakkelijker. Meer weten? Schrijf je in voor de webinars op:

  • Dinsdag 21 november 2023
  • Dinsdag 12 december 2023

(Nieuwe webinars worden in 2024 gepland, kijk op www.compliance-wise.com/webinars. )

 

 

logo_footer